Vragen

Vragen

 

Hoe werkt het?

 

Het spel leert kinderen op een educatieve manier hun eigen speelplek ontwerpen. Alle ontwerpen die de kinderen maken zijn realiseerbaar, omdat het spel werkt met de juiste afmetingen van de locatie en met het daadwerkelijk beschikbare budget. De kinderen kunnen hun ontwerpen online plaatsen, zodat deze ook zichtbaar worden voor andere gebruikers. Zij kunnen één (of meerdere) ontwerpen opsturen naar de gemeente.

 

Kinderen kunnen de ontwerpen van elkaar ‘liken’ en zo aangeven dat zij een andere ontwerp goed vinden. Het ontwerp met de meeste stemmen gaat als publiekswinnaar door naar de stemronde. De publiekswinnaar wordt aangevuld met 3 ontwerpen uitgekozen door de gemeente. Tijdens de stemronde kunnen kinderen uit deze 4 ontwerpen hun top 3 samenstellen.

 

Wat gebeurt er met het winnende ontwerp?

 

Het ontwerp met de meeste stemmen wint het spel. Het winnende ontwerp vormt de basis voor een realiseerbaar ontwerp. Zodra de winnaar bekend is, zal er contact worden opgenomen met het kind van het winnende ontwerp. Het kind zal gevraagd worden om betrokken te blijven in het proces om van het ontwerp een vertaalslag te maken naar het definitieve plan.

 

Wat gebeurt er met de persoonlijke informatie?

 

De Gemeente respecteert de privacy van alle gebruikers van deze website en draagt zorg voor het vertrouwelijk behandelen van persoonlijke informatie.